Johan Derksen kritisch op Cristiano Ronaldo: "Hij voetbalt niet meer als een sterspeler"

Johan Derksen kritisch op Cristiano Ronaldo: "Hij voetbalt niet meer als een sterspeler"

Donderdag 6 oktober 2022 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> kritisch op <em>Cristiano Ronaldo</em>: &quot;Hij voetbalt niet meer als een sterspeler&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De kwestie-Cristiano Ronaldo wordt in Vandaag Inside uitgebreid besproken. De Portugese superster is bij Manchester United op een zijspoor geraakt; trainer Erik ten Hag gebruikt Ronaldo eigenlijk alleen nog maar als invaller. Dat past natuurlijk niet meer bij de status van één van de grootste voetballers aller tijden, die volgens René van der Gijp in één adem genoemd wordt met Pelé, Diego Maradona, Johan Cruijff en Lionel Messi. Johan Derksen is kritisch: "Hij voetbalt niet meer als een sterspeler." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De kwestie-Cristiano Ronaldo wordt in Vandaag Inside uitgebreid besproken. De Portugese superster is bij Manchester United op een zijspoor geraakt; trainer Erik ten Hag gebruikt Ronaldo eigenlijk alleen nog maar als invaller. Dat past natuurlijk niet meer bij de status van één van de grootste voetballers aller tijden, die volgens René van der Gijp in één adem genoemd wordt met Pelé, Diego Maradona, Johan Cruijff en Lionel Messi. Johan Derksen is kritisch: "Hij voetbalt niet meer als een sterspeler."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's