Jeroen Pauw in Op1: ''Het kabinet heeft helemaal gefaald met het stikstofbeleid''

Jeroen Pauw in Op1: ''Het kabinet heeft helemaal gefaald met het stikstofbeleid''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jeroen Pauw</em> in <em>Op1</em>: ''Het kabinet heeft helemaal gefaald met het <em>stikstofbeleid</em>'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jeroen Pauw aan tafel bij Op1: "Het kabinet heeft natuurlijk helemaal gefaald met het stikstofbeleid." Hij legt uit hoe het volgens hem zit. Namelijk dat Johan Remkes is gevraagd om het probleem op te lossen. Deze komt met precies hetzelfde als wat er al door het kabinet is voorgesteld maar dan op een andere toon. Pauw concludeert dat vroeger heette zo iemand de Minister President maar die wordt niet meer geloofd. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen Pauw in Op1: ''Het kabinet heeft helemaal gefaald met het stikstofbeleid''

Jeroen Pauw aan tafel bij Op1: "Het kabinet heeft natuurlijk helemaal gefaald met het stikstofbeleid." Hij legt uit hoe het volgens hem zit. Namelijk dat Johan Remkes is gevraagd om het probleem op te lossen. Deze komt met precies hetzelfde als wat er al door het kabinet is voorgesteld maar dan op een andere toon. Pauw concludeert dat vroeger heette zo iemand de Minister President maar die wordt niet meer geloofd.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV