Johan Derksen in shock door onthulling Wilfred Genee: "Dat was niet zijn echte lul"

Johan Derksen in shock door onthulling Wilfred Genee: "Dat was niet zijn echte lul"

Donderdag 6 oktober 2022 om 08:57

Johan Derksen bracht veel mannen dinsdag op ideeën met een verhaal over een vulgaire filmscène in de Deense productie Queen of Hearts. Daar was in beeld te zien hoe een actrice haar tegenspeler pijpte. Wilfred Genee onthulde woensdag dat het "niet zijn echte lul" was, maar dat wil Derksen niet geloven...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> in shock door onthulling <em>Wilfred Genee</em>: &quot;Dat was niet zijn echte lul&quot; Johan Derksen bracht veel mannen dinsdag op ideeën met een verhaal over een vulgaire filmscène in de Deense productie Queen of Hearts. Daar was in beeld te zien hoe een actrice haar tegenspeler pijpte. Wilfred Genee onthulde woensdag dat het "niet zijn echte lul" was, maar dat wil Derksen niet geloven... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. EasyToysDerksen was dinsdag in alle staten omdat een grote Deense actrice een pijpscène uitvoerde in een film. Dat blijkt nu dus iets minder indrukwekkend te zijn, want er is - zoals René van der Gijp het zegt - "een piemeltje van EasyToys" gebruikt. "Ze kunnen alles wel zeggen..." stelt een teleurgestelde Derksen. Özcan Akyol steunt hem: "Een goed verhaal moet je niet kapot-checken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

EasyToys
Derksen was dinsdag in alle staten omdat een grote Deense actrice een pijpscène uitvoerde in een film. Dat blijkt nu dus iets minder indrukwekkend te zijn, want er is - zoals René van der Gijp het zegt - "een piemeltje van EasyToys" gebruikt. "Ze kunnen alles wel zeggen..." stelt een teleurgestelde Derksen. Özcan Akyol steunt hem: "Een goed verhaal moet je niet kapot-checken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's