Op1 gemist? D66-kamerlid Tjeerd de Groot over de halvering van de veestapel

Op1 gemist? D66-kamerlid Tjeerd de Groot over de halvering van de veestapel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? D66-kamerlid <em>Tjeerd de Groot</em> over de halvering van de veestapel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was woensdag 5 oktober te gast bij Op1. Hij riep eerder op tot een halvering van de veestapel. "Dit was echt nodig in die tijd om het onderwerp hoog op de agenda te krijgen." Maar blijft De Groot daarbij? Bekijk het fragment van Op1 met Tjeerd de Groot hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lammert de Bruin is in de ban van gospel: "Bijna spirituele ervaring" (Op1) Bekijk deze video » Zien: Shirma Rouse en andere gasten zingen spontaan 'We Shall Overcome' in Op1 Bekijk deze video »
TV :
Op1 gemist? D66-kamerlid Tjeerd de Groot over de halvering van de veestapel

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was woensdag 5 oktober te gast bij Op1. Hij riep eerder op tot een halvering van de veestapel. "Dit was echt nodig in die tijd om het onderwerp hoog op de agenda te krijgen." Maar blijft De Groot daarbij?

Bekijk het fragment van Op1 met Tjeerd de Groot hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's