Özcan Akyol haalt keihard uit naar Mark Rutte: "Wat heeft hij NIET verkeerd gedaan?!"

Özcan Akyol haalt keihard uit naar Mark Rutte: "Wat heeft hij NIET verkeerd gedaan?!"

De laatste tijd ontpopt Özcan Akyol zich tot een harde criticaster van minister-president Mark Rutte. Ook woensdag haalde hij weer uit: "Wat heeft hij NIET verkeerd gedaan?" Akyol somt op: "Liegen, sms'jes wissen, het Toeslagenschandaal, noem maar op! En hij blijft gewoon zitten!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> haalt keihard uit naar <em>Mark Rutte</em>: &quot;Wat heeft hij NIET verkeerd gedaan?!&quot; De laatste tijd ontpopt Özcan Akyol zich tot een harde criticaster van minister-president Mark Rutte. Ook woensdag haalde hij weer uit: "Wat heeft hij NIET verkeerd gedaan?" Akyol somt op: "Liegen, sms'jes wissen, het Toeslagenschandaal, noem maar op! En hij blijft gewoon zitten!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. OnbetrouwbaarVolgens Akyol is het in geen enkel ander Europees land mogelijk dat een premier die zó vaak in de fout of over de schreef gaat, blijft zitten. Johan Derksen neemt het Rutte vooral kwalijk dat hij in campagnetijd "koketteert" met een streng asielbeleid, waar vervolgens niks van terug te zien is. Het CDA is volgens Derksen echter "net zo'n onbetrouwbaar clubje". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onbetrouwbaar
Volgens Akyol is het in geen enkel ander Europees land mogelijk dat een premier die zó vaak in de fout of over de schreef gaat, blijft zitten. Johan Derksen neemt het Rutte vooral kwalijk dat hij in campagnetijd "koketteert" met een streng asielbeleid, waar vervolgens niks van terug te zien is. Het CDA is volgens Derksen echter "net zo'n onbetrouwbaar clubje".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV