Expeditie Robinson: afgevallen Liza Sips schrikt van lichaam en ingevallen gezicht

Expeditie Robinson: afgevallen Liza Sips schrikt van lichaam en ingevallen gezicht

Liza Sips moet Expeditie Robinson verlaten, ze is naar huis gestemd door de andere expeditieleden. Het goede nieuws voor Liza is dat ze eindelijk haar familie weer kan zien en als ze op de hotelkamer gelijk haar moeder belt is ze in tranen als ze ook haar zoontje weer ziet. Wel schrikt Liza als ze in de spiegel kijkt. Ze is een behoorlijk aantal kilo's kwijt en dat merkt de actrice duidelijk aan haar lichaam en ingevallen gezicht. “Ik schrik echt wel een beetje. Oh, wat eng.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: afgevallen Liza Sips schrikt van lichaam en ingevallen gezicht Liza Sips moet Expeditie Robinson verlaten, ze is naar huis gestemd door de andere expeditieleden. Het goede nieuws voor Liza is dat ze eindelijk haar familie weer kan zien en als ze op de hotelkamer gelijk haar moeder belt is ze in tranen als ze ook haar zoontje weer ziet. Wel schrikt Liza als ze in de spiegel kijkt. Ze is een behoorlijk aantal kilo's kwijt en dat merkt de actrice duidelijk aan haar lichaam en ingevallen gezicht. “Ik schrik echt wel een beetje. Oh, wat eng.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Liza Sips moet Expeditie verlaten, plannetje Chatilla van Grinsven niet uitgevoerd Bekijk deze video » RTL Boulevard: Liza Sips over Expeditie Robinson: 'Ik snapte de hype nooit' (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: afgevallen Liza Sips schrikt van lichaam en ingevallen gezicht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV