Eva Jinek tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’

Eva Jinek tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eva Jinek heeft Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen aan haar talkshowtafel zitten. Maar wellicht heeft ze spijt dat ze de Media Inside-heren heeft uitgenodigd, gezien hun opmerkingen. Ze vertellen namelijk dat ze het graag over Roelof Hemmen zouden hebben in hun programma, wellicht willen ze de sidekick van Jinek zelfs overnemen. Maar dat ziet Eva niet zitten. “Blijf van mijn Roelof af, die deel ik niet!” Waarop Eva te horen krijgt dat ze erg bezitterig is en dat Roelof in Media Inside veel meer zou mogen zeggen dan in haar talkshow…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eva Jinek</em> tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Eva Jinek heeft Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen aan haar talkshowtafel zitten. Maar wellicht heeft ze spijt dat ze de Media Inside-heren heeft uitgenodigd, gezien hun opmerkingen. Ze vertellen namelijk dat ze het graag over Roelof Hemmen zouden hebben in hun programma, wellicht willen ze de sidekick van Jinek zelfs overnemen. Maar dat ziet Eva niet zitten. “Blijf van mijn Roelof af, die deel ik niet!” Waarop Eva te horen krijgt dat ze erg bezitterig is en dat Roelof in Media Inside veel meer zou mogen zeggen dan in haar talkshow… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek tegen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: ‘Blijf van mijn Roelof af!’

Actuele video's

Meer actuele video's