De Bevers over Gouden Televizier-Ring: ‘Iedereen denkt dat we winnen’

De Bevers over Gouden Televizier-Ring: ‘Iedereen denkt dat we winnen’

Vanavond is de grote onthulling, welk programma gaat er dit jaar vandoor met de Gouden Televizier-Ring? De Bevers is een van de kanshebbers, John de Bever en zijn geliefde Kees Stevens zijn positief gestemd. “Ik merk wel dat we de gunfactor hebben. Ze zijn wel een beetje voor ons, dat merk ik wel”, zegt John. “Iedereen denkt dat we winnen”, vult Kees aan.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em> over Gouden Televizier-Ring: ‘Iedereen denkt dat we winnen’ Vanavond is de grote onthulling, welk programma gaat er dit jaar vandoor met de Gouden Televizier-Ring? De Bevers is een van de kanshebbers, John de Bever en zijn geliefde Kees Stevens zijn positief gestemd. “Ik merk wel dat we de gunfactor hebben. Ze zijn wel een beetje voor ons, dat merk ik wel”, zegt John. “Iedereen denkt dat we winnen”, vult Kees aan. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong in Op1: "De Bevers winnen Gouden Televizier-Ring" Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring: Zullen de briefjes van oma helpen De Bevers te laten winnen? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV