Zien: Sander Schimmelpenninck werd gebeld door Peter Gillis, die plek in Quote 500 eiste

Zien: Sander Schimmelpenninck werd gebeld door Peter Gillis, die plek in Quote 500 eiste

Donderdag 6 oktober 2022 om 09:35

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sander Schimmelpenninck</em> werd gebeld door <em>Peter Gillis</em>, die plek in Quote 500 eiste Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De Quote 500 is niet bij alle miljonairs geliefd, want veel van hen vinden het niet prettig dat heel Nederland kan lezen hoeveel vermogen ze hebben. Er zijn echter ook miljonairs die wél graag in de lijst willen - zoals Peter Gillis. Die belde zelf naar Sander Schimmelpenninck om een plekje in de lijst te bemachtigen. De redactie van Quote vond hem nét niet kredietwaardig genoeg, waarna Gillis met zijn boekhouder, "veertig jaar jongere vrienden" en een achterbak vol multomappen naar Amsterdam reed om te bewijzen dat hij wel degelijk in de lijst thuishoorde... Toen Gillis er een jaar later weer uit viel heeft hij zelfs nog een Quote 501 laten drukken. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Sander Schimmelpenninck werd gebeld door Peter Gillis, die plek in Quote 500 eiste

De Quote 500 is niet bij alle miljonairs geliefd, want veel van hen vinden het niet prettig dat heel Nederland kan lezen hoeveel vermogen ze hebben. Er zijn echter ook miljonairs die wél graag in de lijst willen - zoals Peter Gillis. Die belde zelf naar Sander Schimmelpenninck om een plekje in de lijst te bemachtigen. De redactie van Quote vond hem nét niet kredietwaardig genoeg, waarna Gillis met zijn boekhouder, "veertig jaar jongere vrienden" en een achterbak vol multomappen naar Amsterdam reed om te bewijzen dat hij wel degelijk in de lijst thuishoorde... Toen Gillis er een jaar later weer uit viel heeft hij zelfs nog een Quote 501 laten drukken.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's