Arjen Lubach tekent doodvonnis Rabobank: "Financiert de hele bio-industrie"

Arjen Lubach tekent doodvonnis Rabobank: "Financiert de hele bio-industrie"

Donderdag 6 oktober 2022 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> tekent doodvonnis <em>Rabobank</em>: &quot;Financiert de hele bio-industrie&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het zal weinigen zijn ontgaan: Johan Remkes presenteerde woensdag het stikstofrapport, waaruit blijkt dat het komende jaar veel boeren moeten worden uitgekocht en dat het doel om de uitstoot in 2030 met de helft terug te dringen blijft staan. Arjen Lubach voorziet grote gevolgen voor de Rabobank, want als 'boerenleenbank' financieren zij "zo ongeveer de hele bio-industrie". Dat is volgens Lubach nu afgelopen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach tekent doodvonnis Rabobank: "Financiert de hele bio-industrie"

Het zal weinigen zijn ontgaan: Johan Remkes presenteerde woensdag het stikstofrapport, waaruit blijkt dat het komende jaar veel boeren moeten worden uitgekocht en dat het doel om de uitstoot in 2030 met de helft terug te dringen blijft staan. Arjen Lubach voorziet grote gevolgen voor de Rabobank, want als 'boerenleenbank' financieren zij "zo ongeveer de hele bio-industrie". Dat is volgens Lubach nu afgelopen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's