Zien: Arjen Lubach vergelijkt treinreizigers met frontsoldaten uit Oekraïne

Zien: Arjen Lubach vergelijkt treinreizigers met frontsoldaten uit Oekraïne

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> vergelijkt treinreizigers met frontsoldaten uit <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach besteedde woensdagavond natuurlijk uitgebreid aandacht aan het stikstofrapport van Johan Remkes - die het volgens hem niet echt goed wist te verkopen - maar hij wilde het ook hebben over de overvolle treinen. Lubach ziet met eigen ogen hoe collega's die met de trein reizen steeds vaker te laat komen en met een grauwe, doodse blik arriveren: "Alsof ze rechtstreeks van het Oekraïense front komen." Het leidt ook tot gevaarlijke situaties, want onlangs ontstond onrust in een overvolle trein naar Amersfoort - maar de conducteur kon daar niet bij komen, omdat het te druk was... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach vergelijkt treinreizigers met frontsoldaten uit Oekraïne

Arjen Lubach besteedde woensdagavond natuurlijk uitgebreid aandacht aan het stikstofrapport van Johan Remkes - die het volgens hem niet echt goed wist te verkopen - maar hij wilde het ook hebben over de overvolle treinen. Lubach ziet met eigen ogen hoe collega's die met de trein reizen steeds vaker te laat komen en met een grauwe, doodse blik arriveren: "Alsof ze rechtstreeks van het Oekraïense front komen." Het leidt ook tot gevaarlijke situaties, want onlangs ontstond onrust in een overvolle trein naar Amersfoort - maar de conducteur kon daar niet bij komen, omdat het te druk was...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's