Live stream FC Zürich - PSV (Europa League)

Live stream FC Zürich - PSV (Europa League)

Live stream <em>FC Zürich - PSV</em> (Europa League) Kijk donderdag 6 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar FC Zürich - PSV via de livestream hierboven. Donderdag spelen PSV en FC Zürich tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je FC Zürich - PSV op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten FC Zürich - PSV De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. FC Zürich - PSV is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream FC Zürich - PSV (Europa League)

Kijk donderdag 6 oktober vanaf 18.45 uur LIVE naar FC Zürich - PSV via de livestream hierboven.

Donderdag spelen PSV en FC Zürich tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je FC Zürich - PSV op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten FC Zürich - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Zürich - PSV is donderdag vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV