Paul Römer verwacht dat Media Inside live een drama wordt (Jinek)

Paul Römer verwacht dat Media Inside live een drama wordt (Jinek)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

In Jinek blikken Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vooruit op het nieuwe seizoen van Media Inside. De heren hebben ervoor gekozen om voortaan een live-uitzending te maken. Paul Römer van Talpa heeft er geen vertrouwen in. “Ik denk dat het drama wordt”, zegt Römer. Volgens hem zit de kracht van het programma in dat ze vrij kunnen ‘ouwehoeren’ en dat van de leuke stukjes een goed programma wordt gemaakt. “Maar ik ga graag kijken en ik ga ervan genieten.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Paul Römer verwacht dat <em>Media Inside</em> live een drama wordt (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. In Jinek blikken Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vooruit op het nieuwe seizoen van Media Inside. De heren hebben ervoor gekozen om voortaan een live-uitzending te maken. Paul Römer van Talpa heeft er geen vertrouwen in. “Ik denk dat het drama wordt”, zegt Römer. Volgens hem zit de kracht van het programma in dat ze vrij kunnen ‘ouwehoeren’ en dat van de leuke stukjes een goed programma wordt gemaakt. “Maar ik ga graag kijken en ik ga ervan genieten.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Paul Römer verwacht dat Media Inside live een drama wordt (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's