Van Roosmalen tegen Klaver en Van der Plas: 'Jullie begrijpen stikstofrapport niet’

Van Roosmalen tegen Klaver en Van der Plas: 'Jullie begrijpen stikstofrapport niet’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

In Jinek voeren Jesse Klaver (GroenLinks) en Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) een stevige discussie over het stikstofrapport dat Johan Remkes heeft opgesteld. Er is nogal wat onenigheid en ze beschuldigen elkaar ervan dat ze de feiten niet op een rijtje hebben. “We hebben niks aan dat rapport”, reageert Marcel van Roosmalen. “Het is helemaal voor niks geschreven. Jullie begrijpen het alle twee niet, ongelooflijk.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Van Roosmalen tegen Klaver en Van der Plas: 'Jullie begrijpen <em>stikstofrapport</em> niet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. In Jinek voeren Jesse Klaver (GroenLinks) en Caroline van der Plas (BoerBurgerBeweging) een stevige discussie over het stikstofrapport dat Johan Remkes heeft opgesteld. Er is nogal wat onenigheid en ze beschuldigen elkaar ervan dat ze de feiten niet op een rijtje hebben. “We hebben niks aan dat rapport”, reageert Marcel van Roosmalen. “Het is helemaal voor niks geschreven. Jullie begrijpen het alle twee niet, ongelooflijk.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Van Roosmalen tegen Klaver en Van der Plas: 'Jullie begrijpen stikstofrapport niet’

Actuele video's

Meer actuele video's