Jinek: boswachter Hanne Tersmette over heftige gevolgen stikstofuitstoot voor dieren

Jinek: boswachter Hanne Tersmette over heftige gevolgen stikstofuitstoot voor dieren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de problemen rond de stikstofuitstoot in Nederland. Het gaat de laatste tijd vooral over de gevolgen van het stikstofbeleid voor de boeren, maar in de talkshow vertelt boswachter Hanne Tersmette wat die uitstoot met de dieren doet. Zo heeft de verzuring van de bodem bijvoorbeeld voor de koolmees op de Veluwe al heftige gevolgen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: boswachter Hanne Tersmette over heftige gevolgen stikstofuitstoot voor dieren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 5 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de problemen rond de stikstofuitstoot in Nederland. Het gaat de laatste tijd vooral over de gevolgen van het stikstofbeleid voor de boeren, maar in de talkshow vertelt boswachter Hanne Tersmette wat die uitstoot met de dieren doet. Zo heeft de verzuring van de bodem bijvoorbeeld voor de koolmees op de Veluwe al heftige gevolgen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: boswachter Hanne Tersmette over heftige gevolgen stikstofuitstoot voor dieren

Actuele video's

Meer actuele video's