Gouden Televizier-Ring: Jaap Reesema en Nielson brengen met 'Grijs' ode aan overleden BN'ers

Gouden Televizier-Ring: Jaap Reesema en Nielson brengen met 'Grijs' ode aan overleden BN'ers

Vanavond om 20:34 uur kunnen we gaan zitten voor het Gouden Televizier-Ring gala. De show is live vanuit Carré te zien op NPO 1. Jan Smit en Rik van de Westelaken zullen presenteren en Jaap Reesema zal met Nielson samen het succesvolle nummer Grijs zingen als ode aan de bekende personen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Bekijk hieronder de video met Jaap over dit bijzondere optreden.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Televizier-Ring</em>: Jaap Reesema en Nielson brengen met 'Grijs' ode aan overleden BN'ers Vanavond om 20:34 uur kunnen we gaan zitten voor het Gouden Televizier-Ring gala. De show is live vanuit Carré te zien op NPO 1. Jan Smit en Rik van de Westelaken zullen presenteren en Jaap Reesema zal met Nielson samen het succesvolle nummer Grijs zingen als ode aan de bekende personen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Bekijk hieronder de video met Jaap over dit bijzondere optreden. Lees verder onder de video. GrijsIn het programma Beste Zangers zagen we hoe mooi Jaap Reesema het nummer 'Grijs' van Nielson zong. Het optreden kreeg veel aandacht in de media en heel Nederland werd hierdoor ontroerd. Jaap en Nielson brengen vanavond een ode aan de bekende personen die ons afgelopen jaar zijn ontvallen met een speciaal duet van het nummer ‘Grijs’. Bekijk de video met Jaap hierboven. Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jaap Reesema over 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: 'Verhaal klopt' (video) Bekijk deze video » Donderdag duetten in Beste Zangers: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »

Grijs
In het programma Beste Zangers zagen we hoe mooi Jaap Reesema het nummer 'Grijs' van Nielson zong. Het optreden kreeg veel aandacht in de media en heel Nederland werd hierdoor ontroerd. Jaap en Nielson brengen vanavond een ode aan de bekende personen die ons afgelopen jaar zijn ontvallen met een speciaal duet van het nummer ‘Grijs’. Bekijk de video met Jaap hierboven.

Lees en bekijk ook de volledige lijst met genomineerden.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV