De Bodyguard: paniek als geïrriteerde CEO ineens van de boot af wil

De Bodyguard: paniek als geïrriteerde CEO ineens van de boot af wil

Donderdag 6 oktober 2022 om 11:49

In De Bodyguard krijgen de kandidaten een lastige opdracht voor hun kiezen. De cliënt, een behoorlijk geïrriteerde CEO, zit op een boot maar wil daar plotseling direct vanaf. Kiezen de bodyguards voor de veiligheid of voor de wens van de klant?

Bekijk het fragment van De Bodyguard hieronder.

De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bodyguard</em>: paniek als geïrriteerde CEO ineens van de boot af wil In De Bodyguard krijgen de kandidaten een lastige opdracht voor hun kiezen. De cliënt, een behoorlijk geïrriteerde CEO, zit op een boot maar wil daar plotseling direct vanaf. Kiezen de bodyguards voor de veiligheid of voor de wens van de klant? Bekijk het fragment van De Bodyguard hieronder. De Bodyguard is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in De Bodyguard: VIP uit een brandend gebouw redden (video) Bekijk deze video » De Bodyguard-kandidaten worden uit hun slaap gehaald en redden VIP Bekijk deze video »
TV :
De Bodyguard: paniek als geïrriteerde CEO ineens van de boot af wil

Actuele video's

Meer actuele video's