Een Jaar Van Je Leven: woeste Esther wil weten welke ‘lafaard’ haar bril heeft verstopt

Een Jaar Van Je Leven: woeste Esther wil weten welke ‘lafaard’ haar bril heeft verstopt

In Een Jaar Van Je Leven staat een miljoen euro op het spel en blijkbaar brengt dat heel wat spanningen met zich mee. De frustraties lopen bij Esther hoog op als ze merkt dat haar bril is verdwenen. “Welke held durft op te staan en te zeggen wie mijn bril heeft weg verstopt? Laat maar eens zien hoe stoer jullie zijn”, schreeuwt ze naar haar medebewoners. “Nou zijn jullie allemaal stil hè? Degene die dit doet is gewoon een gerookte lafaard.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: woeste Esther wil weten welke ‘lafaard’ haar bril heeft verstopt In Een Jaar Van Je Leven staat een miljoen euro op het spel en blijkbaar brengt dat heel wat spanningen met zich mee. De frustraties lopen bij Esther hoog op als ze merkt dat haar bril is verdwenen. “Welke held durft op te staan en te zeggen wie mijn bril heeft weg verstopt? Laat maar eens zien hoe stoer jullie zijn”, schreeuwt ze naar haar medebewoners. “Nou zijn jullie allemaal stil hè? Degene die dit doet is gewoon een gerookte lafaard.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’ Bekijk deze video » Berend gaat tekeer in Een Jaar van je Leven: "Wat een %$!# spel" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV