Zien: Gouden Televizier-Ring-presentator Jan Smit staat stil bij eigen Televizier-Ring moment

Zien: Gouden Televizier-Ring-presentator Jan Smit staat stil bij eigen Televizier-Ring moment

Vanavond om 20:34 uur zien we live vanuit Carré het Gouden Televizier-Ring gala. Jan Smit en Rik van de Westelaken zullen de show presenteren en zijn er helemaal klaar voor. Dit laat Jan Smit op Instagram weten. Hij deelt foto's met Rik en ook denkt hij even terug aan zijn eigen Televizier-ring moment met 'Gewoon Jan Smit'. Zie de Instagram Stories van Jan Smit hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Gouden Televizier-Ring</em>-presentator <em>Jan Smit</em> staat stil bij eigen <em>Televizier-Ring</em> moment Vanavond om 20:34 uur zien we live vanuit Carré het Gouden Televizier-Ring gala. Jan Smit en Rik van de Westelaken zullen de show presenteren en zijn er helemaal klaar voor. Dit laat Jan Smit op Instagram weten. Hij deelt foto's met Rik en ook denkt hij even terug aan zijn eigen Televizier-ring moment met 'Gewoon Jan Smit'. Zie de Instagram Stories van Jan Smit hieronder. Lees verder onder de video. GrijsJaap Reesema zal vanavond met Nielson het succesvolle nummer Grijs zingen als ode aan de bekende personen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen. Lees en bekijk de volledige lijst met genomineerden. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Angela de Jong in Op1: "De Bevers winnen Gouden Televizier-Ring" Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring: Jaap Reesema en Nielson brengen met 'Grijs' ode aan overleden BN'ers Bekijk deze video »
TV :
Zien: Gouden Televizier-Ring-presentator Jan Smit staat stil bij eigen Televizier-Ring moment

Grijs
Jaap Reesema zal vanavond met Nielson het succesvolle nummer Grijs zingen als ode aan de bekende personen die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen.

Lees en bekijk de volledige lijst met genomineerden.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 6 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en bovenstaande livestream. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV