Een Jaar Van Je Leven: kandidaten gaan los op de dansvloer

Een Jaar Van Je Leven: kandidaten gaan los op de dansvloer

Na een tirade van Jeffrey en een woeste Esther is er ook even tijd voor een positieve vibe in Een Jaar Van Je Leven. De muziek gaat aan en de kandidaten gaan lekker los op de dansvloer. In de realityserie strijden de deelnemers een jaar lang om uiteindelijk een prijs van een miljoen euro in de wacht te slepen.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: kandidaten gaan los op de dansvloer Na een tirade van Jeffrey en een woeste Esther is er ook even tijd voor een positieve vibe in Een Jaar Van Je Leven. De muziek gaat aan en de kandidaten gaan lekker los op de dansvloer. In de realityserie strijden de deelnemers een jaar lang om uiteindelijk een prijs van een miljoen euro in de wacht te slepen. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Berend gaat tekeer in Een Jaar van je Leven: "Wat een %$!# spel" (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: woeste Esther wil weten welke ‘lafaard’ haar bril heeft verstopt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV