Lang Leve De Liefde: Thea laat Ton nachtkastje maken ‘voor Tarzan en Bijbel’

Lang Leve De Liefde: Thea laat Ton nachtkastje maken ‘voor Tarzan en Bijbel’

Donderdag 6 oktober 2022 om 14:44

Thea heeft in Lang Leve De Liefde een mooi klusje voor haar date Ton. Hij mag namelijk voor haar een nachtkastje van Ikea in elkaar zetten. Hij heeft wat aansturing nodig, maar uiteindelijk staat het kastje. Thea is erg blij dat ze hier haar ‘Tarzan en Bijbel’ in kan bewaren…

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Thea laat Ton nachtkastje maken ‘voor Tarzan en Bijbel’ Thea heeft in Lang Leve De Liefde een mooi klusje voor haar date Ton. Hij mag namelijk voor haar een nachtkastje van Ikea in elkaar zetten. Hij heeft wat aansturing nodig, maar uiteindelijk staat het kastje. Thea is erg blij dat ze hier haar ‘Tarzan en Bijbel’ in kan bewaren… Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk de spraakwaterval van deze kletskousen in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Thea giert het uit tijdens kussen-spel met meel en eieren Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's