Grenzeloos verliefd: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven

Grenzeloos verliefd: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven

Woensdag was in Grenzeloos verliefd te zien hoe Maud naar de Verenigde Staten is vertrokken om samen met haar grote liefde Kevin te zijn. In een video geven de twee een update over hoe het nu is met hun liefdesleven. Ze wonen nog een paar jaar in Scottsdale in verband met Kevins werk, maar kunnen niet wachten om terug te verhuizen naar Connecticut. En het belangrijkste nieuws: “We vinden elkaar nog steeds leuk.”

Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder.

Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven Woensdag was in Grenzeloos verliefd te zien hoe Maud naar de Verenigde Staten is vertrokken om samen met haar grote liefde Kevin te zijn. In een video geven de twee een update over hoe het nu is met hun liefdesleven. Ze wonen nog een paar jaar in Scottsdale in verband met Kevins werk, maar kunnen niet wachten om terug te verhuizen naar Connecticut. En het belangrijkste nieuws: “We vinden elkaar nog steeds leuk.” Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder. Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Grenzeloos verliefd: eenzame Julia ruziet met Kyle om vriendinloos bestaan (video) Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: Julia en ex-gevangene Kyle doen allebei hun ‘eigen ding’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV