Heleen van Royen onthult outfit in Heb ik wat van je aan?: ‘Superkut om te kiezen’

Heleen van Royen onthult outfit in Heb ik wat van je aan?: ‘Superkut om te kiezen’

In Heb ik wat van je aan? laat Heleen van Royen zien welke jurk zij heeft uitgekozen om aan te trekken naar een concert. De schrijfster laat weten dat ze het erg moeilijk vond om een outfit te kiezen die de designers voor haar hadden gemaakt. “Je mag er maar één kiezen en dat is superkut.”

Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder.

Heb ik wat van je aan? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heleen van Royen onthult outfit in <em>Heb ik wat van je aan?</em>: ‘Superkut om te kiezen’ In Heb ik wat van je aan? laat Heleen van Royen zien welke jurk zij heeft uitgekozen om aan te trekken naar een concert. De schrijfster laat weten dat ze het erg moeilijk vond om een outfit te kiezen die de designers voor haar hadden gemaakt. “Je mag er maar één kiezen en dat is superkut.” Bekijk de beelden van Heb ik wat van je aan? hieronder. Heb ik wat van je aan? is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Stressende modeontwerper Marco in Heb ik wat van je aan?: "Kalm blijven" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland in Heb ik wat van je aan?: ‘Je mag alles met me doen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV