Knallende ruzie Madeleine en Wendy in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik vertrouw jou niet’

Knallende ruzie Madeleine en Wendy in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik vertrouw jou niet’

Madeleine en Wendy hadden in de eerste week van Een Jaar Van Je Leven leuk contact, maar die vriendschap is duidelijk bekoeld. Madeleine gaat het gesprek aan met Wendy en die reageert behoorlijk boos. “Ik vertrouw jou niet”, zegt Madeleine, terwijl Wendy terugvuurt dat zij naar anderen ging voor haar uiterlijk, dat iedereen vindt dat ze het niet aankan als manager en haar graag de poort uit ziet lopen. “Als er een eerlijk is ben ik het wel hoor.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Knallende ruzie Madeleine en Wendy in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Ik vertrouw jou niet’ Madeleine en Wendy hadden in de eerste week van Een Jaar Van Je Leven leuk contact, maar die vriendschap is duidelijk bekoeld. Madeleine gaat het gesprek aan met Wendy en die reageert behoorlijk boos. “Ik vertrouw jou niet”, zegt Madeleine, terwijl Wendy terugvuurt dat zij naar anderen ging voor haar uiterlijk, dat iedereen vindt dat ze het niet aankan als manager en haar graag de poort uit ziet lopen. “Als er een eerlijk is ben ik het wel hoor.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: woeste Esther wil weten welke ‘lafaard’ haar bril heeft verstopt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV