John van den Heuvel over aanhouding Mallorca-verdachte: "Advocaat heeft grove fout gemaakt"

John van den Heuvel over aanhouding Mallorca-verdachte: "Advocaat heeft grove fout gemaakt"

Martijn T., één van de negen verdachten van het geweld op Mallorca vorig jaar juli, is vanmorgen aangehouden voor het plegen van meineed. T. zou bij een van zijn verhoren voor de rechter-commissaris gelogen hebben over de gewelddadige uitgaansavond. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de aanhouding.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> over aanhouding <em>Mallorca-verdachte</em>: &quot;Advocaat heeft grove fout gemaakt&quot; Martijn T., één van de negen verdachten van het geweld op Mallorca vorig jaar juli, is vanmorgen aangehouden voor het plegen van meineed. T. zou bij een van zijn verhoren voor de rechter-commissaris gelogen hebben over de gewelddadige uitgaansavond. John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over de aanhouding. Tekst gaat verder onder de video. MeineedEerder verklaarde Martijn T. dat hij niet met zijn vrienden gesproken zou hebben over de mishandeling. Er is nu echter een video opgedoken waar duidelijk te zien is dat hij aanwezig is als een van zijn vrienden zijn bebloede knokkels toont. "Advocaat Mallorca-verdachte heeft grove fout gemaakt", aldus John van den Heuvel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel over aanhouding Mallorca-verdachte: "Advocaat heeft grove fout gemaakt"

Meineed
Eerder verklaarde Martijn T. dat hij niet met zijn vrienden gesproken zou hebben over de mishandeling. Er is nu echter een video opgedoken waar duidelijk te zien is dat hij aanwezig is als een van zijn vrienden zijn bebloede knokkels toont. "Advocaat Mallorca-verdachte heeft grove fout gemaakt", aldus John van den Heuvel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's