Op1 gemist? Onderzoek naar betrokkenheid Marc Dutroux bij verdwijning Tanja Groen

Op1 gemist? Onderzoek naar betrokkenheid Marc Dutroux bij verdwijning Tanja Groen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Europese ministers van Justitie slaan de handen in één in de strijd tegen de drugsmaffia. Minister van Justitie & Veiligheid Dilan Yeşilgöz ontvangt morgen collega’s uit België, Italië en Spanje om de aanpak van georganiseerde misdaad te bespreken en te vergelijken. Bij Op1 vertelt Yeşilgöz over de aanpak.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Onderzoek naar betrokkenheid <em>Marc Dutroux</em> bij verdwijning <em>Tanja Groen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 6 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Europese ministers van Justitie slaan de handen in één in de strijd tegen de drugsmaffia. Minister van Justitie & Veiligheid Dilan Yeşilgöz ontvangt morgen collega’s uit België, Italië en Spanje om de aanpak van georganiseerde misdaad te bespreken en te vergelijken. Bij Op1 vertelt Yeşilgöz over de aanpak. Tekst gaat verder onder de video. Marc DutrouxPolitie en justitie onderzoeken de mogelijke betrokkenheid van seriemoordenaar Marc Dutroux bij de verdwijning van Tanja Groen. Dilan Yeşilgöz reageert in Op1 op het onderzoek: "Het zijn namen die heel veel losmaken bij ons allemaal. Ik ben erg onder de indruk dat dit onderzoek wordt gedaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Onderzoek naar betrokkenheid Marc Dutroux bij verdwijning Tanja Groen

Marc Dutroux
Politie en justitie onderzoeken de mogelijke betrokkenheid van seriemoordenaar Marc Dutroux bij de verdwijning van Tanja Groen. Dilan Yeşilgöz reageert in Op1 op het onderzoek: "Het zijn namen die heel veel losmaken bij ons allemaal. Ik ben erg onder de indruk dat dit onderzoek wordt gedaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's