De Tijd van Ons Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Tijd van Ons Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Tijd van Ons Leven gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma De tijd van ons leven strijden Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, ruim vier maanden lang. Kunnen zij zich, gesteund door gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau? Alle fragmenten uit deze uitzending De tijd van ons leven: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden Bekijk deze video » De tijd van ons leven: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs Bekijk deze video » WK in AustraliëCastricum en Van Grinsven hebben een onwaarschijnlijk ambitieus doel: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië. De tijd van ons leven laat zien hoe ze dagelijks trainen, eten en slapen. Een proces dat al snel veel intensiever blijkt dan ze ooit hadden gedacht. Het leven als topsporter hakt in op hun lichaam en geest. Het gooit hun drukbezette leven en dat van hun gezin en omgeving overhoop. MaakbaarWelke opofferingen vergt professioneel sporten van een atleet en zijn/haar omgeving? Hoeveel factoren hebben invloed op een topsportprestatie? En vooral: Hoe maakbaar is een topsporter? Castricum is fervent hardloper en een zondagse wielertoerist en voor voormalig topbasketbalster Van Grinsven is duursport één grote blinde vlek. Slagen ze desondanks in hun opdracht? Bekijk ook Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’ Bekijk deze video » Hélène Hendriks flirt met Rutger Castricum tijdens HLF8: "Vind je dit ongemakkelijk?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma De tijd van ons leven strijden Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, ruim vier maanden lang. Kunnen zij zich, gesteund door gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau?

WK in Australië
Castricum en Van Grinsven hebben een onwaarschijnlijk ambitieus doel: deelnemen aan het WK tijdrijden in Australië. De tijd van ons leven laat zien hoe ze dagelijks trainen, eten en slapen. Een proces dat al snel veel intensiever blijkt dan ze ooit hadden gedacht. Het leven als topsporter hakt in op hun lichaam en geest. Het gooit hun drukbezette leven en dat van hun gezin en omgeving overhoop.

Maakbaar
Welke opofferingen vergt professioneel sporten van een atleet en zijn/haar omgeving? Hoeveel factoren hebben invloed op een topsportprestatie? En vooral: Hoe maakbaar is een topsporter? Castricum is fervent hardloper en een zondagse wielertoerist en voor voormalig topbasketbalster Van Grinsven is duursport één grote blinde vlek. Slagen ze desondanks in hun opdracht?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV