Lang Leve de Liefde: Nikita baalt van Patrick, omdat hij haar naam vergeten is

Lang Leve de Liefde: Nikita baalt van Patrick, omdat hij haar naam vergeten is

Nikita, die op bad boys met veel tattoos valt, is op haar eerste 24 uurs-date met Patrick. Die is alleen haar naam even vergeten en daar wordt ze niet echt blij van: 'Flikker op. Nee even serieus. Nee nee nee nee... echt niet?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Nikita</em> baalt van Patrick, omdat hij haar naam vergeten is Nikita, die op bad boys met veel tattoos valt, is op haar eerste 24 uurs-date met Patrick. Die is alleen haar naam even vergeten en daar wordt ze niet echt blij van: 'Flikker op. Nee even serieus. Nee nee nee nee... echt niet?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Thea laat Ton nachtkastje maken ‘voor Tarzan en Bijbel’ Bekijk deze video » René van der Gijp adviseert deelnemers Lang Leve de Liefde: 'Lekker gaan neuken!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV