Coen en Sander over einde dagelijkse show 538: 'Ik had ons laten zitten' (Jinek)

Coen en Sander over einde dagelijkse show 538: 'Ik had ons laten zitten' (Jinek)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 6 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Coen en Sander praten bij Jinek over het einde van hun dagelijkse radioprogramma bij 538. Sander Lantinga en Coen Swijnenberg hebben inmiddels vrede met de beslissing van de radiozender om hun show te stoppen, al zijn ze blij dat ze hun samenwerking voortzetten in hun wekelijkse programma. De dj’s willen dan ook bewijzen dat ze er nog toe doen. “Ik had zelf die beslissing niet genomen, ik had ons zeker laten zitten”, aldus Coen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Coen en Sander over einde dagelijkse show 538: 'Ik had ons laten zitten' (<em>Jinek</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 6 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Coen en Sander praten bij Jinek over het einde van hun dagelijkse radioprogramma bij 538. Sander Lantinga en Coen Swijnenberg hebben inmiddels vrede met de beslissing van de radiozender om hun show te stoppen, al zijn ze blij dat ze hun samenwerking voortzetten in hun wekelijkse programma. De dj’s willen dan ook bewijzen dat ze er nog toe doen. “Ik had zelf die beslissing niet genomen, ik had ons zeker laten zitten”, aldus Coen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Coen en Sander over einde dagelijkse show 538: 'Ik had ons laten zitten' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV