Televizier-Ster Jeugd voor Hallo, Ik Heb Kanker opgedragen aan overleden Marleen

Televizier-Ster Jeugd voor Hallo, Ik Heb Kanker opgedragen aan overleden Marleen

Bekijk hier de indrukwekkende speech van Anne-Mar Zwart na winst Televizier-Ster Jeugd met Hallo, Ik Heb Kanker.

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala maakte Anne-Mar Zwart veel indruk met haar toespraak. De presentatrice nam de Televizier-Ster Jeugd in ontvangst voor Hallo, Ik Heb Kanker. Ze deelde haar dubbele gevoel omdat Marleen, een van de tieners uit de serie, onlangs is overleden.

Lees verder onder de video.

Televizier-Ster Jeugd voor <em>Hallo, Ik Heb Kanker</em> opgedragen aan overleden Marleen Bekijk hier de indrukwekkende speech van Anne-Mar Zwart na winst Televizier-Ster Jeugd met Hallo, Ik Heb Kanker. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala maakte Anne-Mar Zwart veel indruk met haar toespraak. De presentatrice nam de Televizier-Ster Jeugd in ontvangst voor Hallo, Ik Heb Kanker. Ze deelde haar dubbele gevoel omdat Marleen, een van de tieners uit de serie, onlangs is overleden. Lees verder onder de video. Anne-Mar voelde emotie in de zaalDe serie volgt ook Kelsie, Olivier en Rose en hun leven met de ziekte. Ze dragen de prijs op aan Marleen, die heel veel zin had in de prijsuitreiking. “Het is heel fijn als je die emotie voelt in de zaal, dat voelt ook als steun”, vertelt Anne-Mar. “Het voelde echt als een warm bad, echt heel mooi als je zo'n sfeer met elkaar even deelt.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken op Gids.tv. Video: Prachtige toespraak Anne-Mar Zwart na winnen Televizier-Ster Jeugd Hallo, Ik Heb Kanker Bekijk deze video » Televizier-Ring Gala: Nielson en Jaap Reesema eren overleden tv-persoonlijkheden met 'Grijs' Bekijk deze video »
TV :
Televizier-Ster Jeugd voor Hallo, Ik Heb Kanker opgedragen aan overleden Marleen

Anne-Mar voelde emotie in de zaal
De serie volgt ook Kelsie, Olivier en Rose en hun leven met de ziekte. Ze dragen de prijs op aan Marleen, die heel veel zin had in de prijsuitreiking. “Het is heel fijn als je die emotie voelt in de zaal, dat voelt ook als steun”, vertelt Anne-Mar. “Het voelde echt als een warm bad, echt heel mooi als je zo'n sfeer met elkaar even deelt.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala 2022 terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's