Andy & Melisa: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket

Andy & Melisa: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket

Melisa Schaufeli heeft in Andy & Melisa erg veel spijt van haar aankoop. Ze heeft een mooi kastje gekocht maar het blijkt dat ze deze zelf nog in elkaar moet zetten. Melisa heeft geen hamer, dus ze moet creatief zijn. Andy van der Meijde is er niet erg blij mee dat zijn vrouw zijn padelracket gebruikt voor deze klus…

Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder.

Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Andy &amp; Melisa</em>: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket Melisa Schaufeli heeft in Andy & Melisa erg veel spijt van haar aankoop. Ze heeft een mooi kastje gekocht maar het blijkt dat ze deze zelf nog in elkaar moet zetten. Melisa heeft geen hamer, dus ze moet creatief zijn. Andy van der Meijde is er niet erg blij mee dat zijn vrouw zijn padelracket gebruikt voor deze klus… Bekijk de beelden van Andy & Melisa hieronder. Andy & Melisa is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Andy & Melisa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Telegraaf: Andy & Melisa over negatieve meningen: "Het boeit ons niet" (video) Bekijk deze video » Andy van der Meijde schrikt van zichzelf in FIFA-spellen: "Godverdomme, ben ik zo lelijk?!" Bekijk deze video »
TV :
Andy & Melisa: Melisa zet kast in elkaar met Andy’s padelracket

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV