Kerstfilm Falling For Christmas vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer

Kerstfilm Falling For Christmas vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer

Nog een paar maanden geduld en dan is het alweer tijd voor Kerst, en daar horen natuurlijk Kerstfilms bij. Als je Home Alone al honderd keer hebt gezien is er goed nieuws, er is een nieuwe Kerstfilm in aantocht. Vanaf 10 november kun je Falling For Christmas bekijken bij Netflix, met onder anderen Lindsay Lohan en Chord Overstreet. Het verhaal draait om een steenrijke verwende hotelerfgename die door een skiongeluk haar geheugen kwijtraakt. Ze komt terecht bij een knappe weduwnaar en zijn dochter.

Falling For Christmas is vanaf 10 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Falling For Christmas bekijken.

Kerstfilm <em>Falling For Christmas</em> vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer Nog een paar maanden geduld en dan is het alweer tijd voor Kerst, en daar horen natuurlijk Kerstfilms bij. Als je Home Alone al honderd keer hebt gezien is er goed nieuws, er is een nieuwe Kerstfilm in aantocht. Vanaf 10 november kun je Falling For Christmas bekijken bij Netflix, met onder anderen Lindsay Lohan en Chord Overstreet. Het verhaal draait om een steenrijke verwende hotelerfgename die door een skiongeluk haar geheugen kwijtraakt. Ze komt terecht bij een knappe weduwnaar en zijn dochter. Falling For Christmas is vanaf 10 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Falling For Christmas bekijken. RTL Boulevard: deze kerstfilms moet je volgens Tim Oliehoek gezien hebben Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Josje en Jandino in kerstfilm Familie Claus 3: 'Leuk duo!' Bekijk deze video »
Trailer :
Kerstfilm Falling For Christmas vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV