Nederland is vol: Yenthe kan geen woning kopen in dorp Groede door toeristen

Nederland is vol: Yenthe kan geen woning kopen in dorp Groede door toeristen

Friday 7 October 2022 om 15:19

In Nederland is vol vertelt starter Yenthe over haar zoektocht naar een woning. Ze zou dolgraag een huis kopen in het Zeeuwse dorp Groede, maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt, met name door de toeristen. Er zijn veel huizen die meestal leeg staan, maar toch verschijnen die niet op de woningmarkt.

Bekijk de beelden van Nederland is vol hieronder.

Nederland is vol is elke zondag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland is vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nederland is vol</em>: Yenthe kan geen woning kopen in dorp Groede door toeristen In Nederland is vol vertelt starter Yenthe over haar zoektocht naar een woning. Ze zou dolgraag een huis kopen in het Zeeuwse dorp Groede, maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt, met name door de toeristen. Er zijn veel huizen die meestal leeg staan, maar toch verschijnen die niet op de woningmarkt. Bekijk de beelden van Nederland is vol hieronder. Nederland is vol is elke zondag rond 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland is vol terugkijken bij Gids.tv. Khalid & Sophie: Sinan Can zat een jaar in de buitenwijken van Parijs en Londen Bekijk deze video » Jinek: 'Woningmarkt koelt af, minder reacties op huizen' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's