Nadir en Wendy zoenen erop los in Een Jaar Van Je Leven: ‘Fuck Zoë’

Nadir en Wendy zoenen erop los in Een Jaar Van Je Leven: ‘Fuck Zoë’

In Een Jaar Van Je Leven hebben Nadir en Wendy het erg gezellig als ze in de hottub zitten. De twee zoenen erop los, en de andere kandidaten kunnen vanuit het huis meegenieten. Nadir en Wendy hebben eerder al gekust en dat zorgde toen al voor wat drama. Nadir zoende namelijk ook al eens met Zoë, en het is de grote vraag hoe zij op deze zoensessie zal reageren. “Fuck Zoë”, aldus Nadir. Maar Wendy dit er meer mee. “Nee, dat vind ik echt zielig.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv en het is 24/7 te streamen via Videoland.

Nadir en Wendy zoenen erop los in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Fuck Zoë’ In Een Jaar Van Je Leven hebben Nadir en Wendy het erg gezellig als ze in de hottub zitten. De twee zoenen erop los, en de andere kandidaten kunnen vanuit het huis meegenieten. Nadir en Wendy hebben eerder al gekust en dat zorgde toen al voor wat drama. Nadir zoende namelijk ook al eens met Zoë, en het is de grote vraag hoe zij op deze zoensessie zal reageren. “Fuck Zoë”, aldus Nadir. Maar Wendy dit er meer mee. “Nee, dat vind ik echt zielig.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv en het is 24/7 te streamen via Videoland. Een Jaar Van Je Leven: heeft Wendy wel of niet zitten tongzoenen met Nadir? (video) Bekijk deze video » Nadir in Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik zit aan de ketting zonder dat we wat hebben’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV