Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer

Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer

Friday 7 October 2022 om 17:59

Vanaf 23 oktober kun je kijken naar de nieuwe dramaserie Het Gouden Uur. Het verhaal draait om het eerste uur na een terroristische aanslag, want dit uur is cruciaal. Het uur met veel paniek en angst en waarin het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is.

Lees verder onder de video.

<em>Het Gouden Uur</em> vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer Vanaf 23 oktober kun je kijken naar de nieuwe dramaserie Het Gouden Uur. Het verhaal draait om het eerste uur na een terroristische aanslag, want dit uur is cruciaal. Het uur met veel paniek en angst en waarin het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is. Lees verder onder de video. Wie heeft aanslag gepleegd?Nasrdin Dchar speelt Mardik, een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die wordt gewantrouwd door de AIVD. Als een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik zijn jeugdvriend Faysal en gaat hij op onderzoek uit, met drastische gevolgen... Het Gouden Uur is vanaf 23 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. In de video hierboven kun je de trailer van Het Gouden Uur bekijken. De film Slumberland vanaf 18 november bij Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Kerstfilm Falling For Christmas vanaf 10 november bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer

Wie heeft aanslag gepleegd?
Nasrdin Dchar speelt Mardik, een gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die wordt gewantrouwd door de AIVD. Als een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik zijn jeugdvriend Faysal en gaat hij op onderzoek uit, met drastische gevolgen...

Het Gouden Uur is vanaf 23 oktober om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. In de video hierboven kun je de trailer van Het Gouden Uur bekijken.

Actuele video's

Meer actuele video's