Hoofdverdachte Sanil B. erkent misdragen in Mallorca: "Kan niet verklaren waarom"

Hoofdverdachte Sanil B. erkent misdragen in Mallorca: "Kan niet verklaren waarom"

Hoofdverdachte in de Mallorcazaak Sanil B. ontkent dat hij heeft gevochten met Carlo Heuvelman, wel zegt B. dat hij zich 'ernstig heeft misdragen' op het Spaanse vakantie eiland.

Tekst gaat verder onder de video.

Hoofdverdachte <em>Sanil B.</em> erkent misdragen in <em>Mallorca</em>: &quot;Kan niet verklaren waarom&quot; Hoofdverdachte in de Mallorcazaak Sanil B. ontkent dat hij heeft gevochten met Carlo Heuvelman, wel zegt B. dat hij zich 'ernstig heeft misdragen' op het Spaanse vakantie eiland. Tekst gaat verder onder de video. Doodslag"Ik dacht niet helder na, want dan zou ik zijn weggerend. Ik ben meegesleurd in de situatie. Ik kan niet verklaren waarom." Sanil B. wordt verdacht van doodslag en twee pogingen tot doodslag en openlijk geweld. Hij zou slachtoffers hebben geschopt toen ze al op de grond lagen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? Mallorca-rechtszaak: zes jongens verdacht van poging tot doodslag van Carlo Heuvelman Bekijk deze video » John van den Heuvel over aanhouding Mallorca-verdachte: "Advocaat heeft grove fout gemaakt" Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Doodslag
"Ik dacht niet helder na, want dan zou ik zijn weggerend. Ik ben meegesleurd in de situatie. Ik kan niet verklaren waarom." Sanil B. wordt verdacht van doodslag en twee pogingen tot doodslag en openlijk geweld. Hij zou slachtoffers hebben geschopt toen ze al op de grond lagen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV