Khalid & Sophie gemist? President Joe Biden waarschuwt voor uitbreken kernoorlog

Khalid & Sophie gemist? President Joe Biden waarschuwt voor uitbreken kernoorlog

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? President <em>Joe Biden</em> waarschuwt voor uitbreken <em>kernoorlog</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Volgens de Amerikaanse president Biden is het gevaar van een kernbom niet meer zo groot geweest sinds de Cubacrisis. Donderdagavond waarschuwde Biden nog voor het uitbreken van een kernoorlog. Historicus Arend Jan Boekestijn volgt de oorlog op de voet en deelde zijn inzichten. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? President Joe Biden waarschuwt voor uitbreken kernoorlog

Volgens de Amerikaanse president Biden is het gevaar van een kernbom niet meer zo groot geweest sinds de Cubacrisis. Donderdagavond waarschuwde Biden nog voor het uitbreken van een kernoorlog. Historicus Arend Jan Boekestijn volgt de oorlog op de voet en deelde zijn inzichten.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV