Khalid & Sophie gemist? Hans Kazan over grote inspiratiebron Fred Kaps

Khalid & Sophie gemist? Hans Kazan over grote inspiratiebron Fred Kaps

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Hans Kazan</em> over grote inspiratiebron Fred Kaps Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Met zijn verbluffende trucs en aanstekelijke humor was Fred Kaps misschien wel de beste goochelaar ooit. Voor goochelaar Hans Kazan was hij ook een inspiratie: "Hij deed dingen die iedereen wel deed, maar als hij het deed, dan dacht je: wauw!" Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Hans Kazan over grote inspiratiebron Fred Kaps

Met zijn verbluffende trucs en aanstekelijke humor was Fred Kaps misschien wel de beste goochelaar ooit. Voor goochelaar Hans Kazan was hij ook een inspiratie: "Hij deed dingen die iedereen wel deed, maar als hij het deed, dan dacht je: wauw!"

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV