Tom Staal in Alkmaar: hoe is de stemming bij kampioenskandidaat AZ? (video)

Tom Staal in Alkmaar: hoe is de stemming bij kampioenskandidaat AZ? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Tom Staal in Alkmaar: hoe is de stemming bij kampioenskandidaat AZ? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. AZ staat bovenaan in de huidige ranglijst van de Eredivisie en heeft nog geen wedstrijd verloren. Daarom gaat Veronica Offside-verslaggever Tom Staal langs in Alkmaar om de sfeer te proeven. Hangt het landskampioenschap in de lucht? Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

AZ staat bovenaan in de huidige ranglijst van de Eredivisie en heeft nog geen wedstrijd verloren. Daarom gaat Veronica Offside-verslaggever Tom Staal langs in Alkmaar om de sfeer te proeven. Hangt het landskampioenschap in de lucht?

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV