Agent Hamilton gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Agent Hamilton gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Agent Hamilton gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Agent Hamilton van start op NPO 3. Elke zaterdag kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende reeks, waarin we politieagent Carl Hamilton volgen. NAVO-oefeningEen Zweedse duiker komt om tijdens een geheime NAVO-oefening in het Middellandse Zeegebied. Carl Hamilton ontdekt dat de duiker één van z'n strijdmakkers was en reist met z'n nieuwe collega Kristin Ek af naar de militaire basis in Zuid-Frankrijk, om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. De Fransen gaan ervan uit dat de duiker subversieve ideeën had, maar is dit wel zo? HoofdrolIn Agent Hamilton wordt de hoofdrol vertolkt door de Noorse acteur Jakob Oftebro. Hij was onder meer te zien in de veelgeprezen film Kon-Tiki (2012), die werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film, en The Snowman (2017) - naast onder anderen Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg en Val Kilmer. Ook verscheen hij in de serie Lilyhammer. Bekijk ook The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Agent Hamilton gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Agent Hamilton van start op NPO 3. Elke zaterdag kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende reeks, waarin we politieagent Carl Hamilton volgen.

NAVO-oefening
Een Zweedse duiker komt om tijdens een geheime NAVO-oefening in het Middellandse Zeegebied. Carl Hamilton ontdekt dat de duiker één van z'n strijdmakkers was en reist met z'n nieuwe collega Kristin Ek af naar de militaire basis in Zuid-Frankrijk, om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. De Fransen gaan ervan uit dat de duiker subversieve ideeën had, maar is dit wel zo?

Hoofdrol
In Agent Hamilton wordt de hoofdrol vertolkt door de Noorse acteur Jakob Oftebro. Hij was onder meer te zien in de veelgeprezen film Kon-Tiki (2012), die werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Niet-Engelstalige Film, en The Snowman (2017) - naast onder anderen Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg en Val Kilmer. Ook verscheen hij in de serie Lilyhammer.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV