Zien: Ierse dans op nummer van Stromae raakt jury Holland's Got Talent

Zien: Ierse dans op nummer van Stromae raakt jury Holland's Got Talent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Zien: Ierse dans op nummer van Stromae raakt jury <em>Holland's Got Talent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Lees verder onder de video. Achter dit bijzondere optreden zit een persoonlijk verhaal, dat de dansgroep verwerkt in een Ierse dans. En dan blijken ook nog eens moeder en dochter op het podium te staan. De jury van Holland's Got Talent zijn geraakt. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Ierse dans op nummer van Stromae raakt jury Holland's Got Talent

Achter dit bijzondere optreden zit een persoonlijk verhaal, dat de dansgroep verwerkt in een Ierse dans. En dan blijken ook nog eens moeder en dochter op het podium te staan. De jury van Holland's Got Talent zijn geraakt.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's