Vanavond in Ik Hou van Holland: Weet illusionist Hans Klok wat een 'fatoe' is?

Vanavond in Ik Hou van Holland: Weet illusionist Hans Klok wat een 'fatoe' is?

Saturday 8 October 2022 om 17:05

Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Hou van Holland. Jeroen van Koningsbrugge wordt vanavond bijgestaan door Dyantha Brooks en Hans Klok. In het team van Leo Alkemade zitten Gwen van Poorten en Jamie Westland.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik Hou van Holland</em>: Weet illusionist <em>Hans Klok</em> wat een 'fatoe' is? Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Ik Hou van Holland. Jeroen van Koningsbrugge wordt vanavond bijgestaan door Dyantha Brooks en Hans Klok. In het team van Leo Alkemade zitten Gwen van Poorten en Jamie Westland. Tekst gaat verder onder de video. Hans KlokWat doe je als in straattaal een 'fatoe' maakt? Hans Klok heeft geen flauw idee wat hem gevraagd wordt en gokt op 'een foutje maken'. Vervolgens geeft de illusionist het tikkende cadeautje snel door, maar presentator Rob Kemps grijpt in: "Nee, fatoe van mij!" Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ik Hou van Holland gemist? Bastiaan Ragas wil dit aan vrouw Tooske veranderen Bekijk deze video » Bastiaan Ragas doet een nerd na in Ik Hou van Holland, bekijk de beelden Bekijk deze video »

Hans Klok
Wat doe je als in straattaal een 'fatoe' maakt? Hans Klok heeft geen flauw idee wat hem gevraagd wordt en gokt op 'een foutje maken'. Vervolgens geeft de illusionist het tikkende cadeautje snel door, maar presentator Rob Kemps grijpt in: "Nee, fatoe van mij!"

Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's