Songfestival volgend jaar in Liverpool: "Paul McCartney gaat rol krijgen"

Songfestival volgend jaar in Liverpool: "Paul McCartney gaat rol krijgen"

Saturday 8 October 2022 om 19:51

De kogel is dan nu definitief door de kerk: Liverpool is de Engelse stad waar het Eurovisie Songfestival van 2023 gaat plaatsvinden. Volgens RTL Boulevard zijn er wel meer details bekend.

<em>Songfestival</em> volgend jaar in Liverpool: &quot;<em>Paul McCartney</em> gaat rol krijgen&quot; De kogel is dan nu definitief door de kerk: Liverpool is de Engelse stad waar het Eurovisie Songfestival van 2023 gaat plaatsvinden. Volgens RTL Boulevard zijn er wel meer details bekend. Gastrolletje?Volgens Boulevard gaat in de stad van The Beatles ook Paul McCartney een rol spelen in het geheel: "Er zal wel een gastrolletje voor Sir Paul in zitten. Er schijnen ook wel onderdelen uit Oekraïne in zitten, natuurlijk omdat ze het eigenlijk hadden moeten organiseren." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees alles over het Eurovisie Songfestival in het Songfestival-dossier bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Duncan Laurence kapte telefoongesprek met Mark Rutte af (prodcast) Bekijk deze video » Video: Eurovisie Songfestival 2023 vindt plaats in Liverpool Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival volgend jaar in Liverpool: "Paul McCartney gaat rol krijgen"

Gastrolletje?
Volgens Boulevard gaat in de stad van The Beatles ook Paul McCartney een rol spelen in het geheel: "Er zal wel een gastrolletje voor Sir Paul in zitten. Er schijnen ook wel onderdelen uit Oekraïne in zitten, natuurlijk omdat ze het eigenlijk hadden moeten organiseren."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Lees alles over het Eurovisie Songfestival in het Songfestival-dossier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's