Samenvatting Ronde van Lombardije 2022: Pogacar wint

Samenvatting Ronde van Lombardije 2022: Pogacar wint

Zaterdag 8 oktober 2022 om 21:06

Het vuurwerk is dit wielerseizoen nog niet voorbij, want in de Ronde van Lombardije was het nog even flink spetteren. Uiteindelijk was Tadej Pogacar de rest van het veld de baas.

Samenvatting <em>Ronde van Lombardije</em> 2022: Pogacar wint Het vuurwerk is dit wielerseizoen nog niet voorbij, want in de Ronde van Lombardije was het nog even flink spetteren. Uiteindelijk was Tadej Pogacar de rest van het veld de baas. Vallende bladerenDaarmee is het de tweede keer dat de Sloveen de 'koers van de vallende bladeren' weet te winnen. Enric Mas kwam een klein stukje tekort om te winnen, Landa werd uiteindelijk derde. Mollema eindigde op de zevende plaats. Bekijk de samenvatting van de Ronde van Lombardije hierboven. Bekijk ook Unieke beelden: Annemiek van Vleuten opnieuw wereldkampioen na heroïsche sprint Bekijk deze video » Video: Mathieu van der Poel opgepakt na aanvallen kinderen in Australië (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Annemiek van Vleuten over winnen WK Wielrennen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Ronde van Lombardije 2022: Pogacar wint

Vallende bladeren
Daarmee is het de tweede keer dat de Sloveen de 'koers van de vallende bladeren' weet te winnen. Enric Mas kwam een klein stukje tekort om te winnen, Landa werd uiteindelijk derde. Mollema eindigde op de zevende plaats.

Bekijk de samenvatting van de Ronde van Lombardije hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's