De neven van Eus gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De neven van Eus gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De neven van Eus gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het tweede seizoen van De neven van Eus te zien op NPO 2. Schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol sluit zijn reis door Turkije af met een bezoek aan de steeds verder uitdijende hoofdstad van het land: Istanbul. Twintig miljoenEr wonen ruim twintig miljoen mensen in Istanbul. Voorheen werd de groei aangewakkerd door binnenlandse migranten, in de jaren zeventig, nu zijn het vooral mensen van buitenaf die naar de stad verhuizen. Is Istanbul met al die drukte nog een prettige plek om te wonen? Eus praat met bewoners die hun wijk niet meer herkennen, terwijl de groei ook kansen biedt. Over het programmaVijf jaar na het eerste seizoen van De neven van Eus vervolgt Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. In een poging de ziel van het immense land te doorgronden reist hij langs verschillende provincies en ontdekt de complexe samenstelling van deze republiek. Waar Akyol in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners. Bekijk ook Zien: start tweede seizoen De Neven van Eus met Özcan Akyol Bekijk deze video » Zondag in De neven van Eus: 'Turkse gerechten uit Gaziantep met medicinale krachten' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van het tweede seizoen van De neven van Eus te zien op NPO 2. Schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol sluit zijn reis door Turkije af met een bezoek aan de steeds verder uitdijende hoofdstad van het land: Istanbul.

Twintig miljoen
Er wonen ruim twintig miljoen mensen in Istanbul. Voorheen werd de groei aangewakkerd door binnenlandse migranten, in de jaren zeventig, nu zijn het vooral mensen van buitenaf die naar de stad verhuizen. Is Istanbul met al die drukte nog een prettige plek om te wonen? Eus praat met bewoners die hun wijk niet meer herkennen, terwijl de groei ook kansen biedt.

Over het programma
Vijf jaar na het eerste seizoen van De neven van Eus vervolgt Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. In een poging de ziel van het immense land te doorgronden reist hij langs verschillende provincies en ontdekt de complexe samenstelling van deze republiek. Waar Akyol in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De neven van Eus

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV