Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending De uitgesproken 'mediadeskundigen' Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Media Inside. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma's en podcasts live vanuit studio Desmet. Alle fragmenten uit deze uitzending Media Inside: ‘Wat is er met Sinan aan de hand, Marcel?’ Bekijk deze video » Scherpe blikGijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek 'Briefje van Marcel' en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een ode aan een bijzondere talkshowtafel. GastenIn elke aflevering ontvangen Groenteman en Van Roosmalen twee gasten, allebei bekende gezichten uit het Nederlandse medialandschap. Dit seizoen zijn onder anderen Sinan Can, Margje Fikse, Bas Heijne, Nadia Moussaid, Wouke van Scherrenburg, Lauren Verster en Rob de Wijk te gast in de studio. Ook zij laten hun licht schijnen op recente mediagebeurtenissen. Bekijk ook Tim Hofman clasht met Marcel van Roosmalen in Media Inside: ‘Lul niet zo stom!’ Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen: 'Al deze mensen hebben een mening over Johan Derksen' (Media Inside) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De uitgesproken 'mediadeskundigen' Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Media Inside. In dit nieuwe seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma's en podcasts live vanuit studio Desmet.

Scherpe blik
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen keren terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. Samen met uiteenlopende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek 'Briefje van Marcel' en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een ode aan een bijzondere talkshowtafel.

Gasten
In elke aflevering ontvangen Groenteman en Van Roosmalen twee gasten, allebei bekende gezichten uit het Nederlandse medialandschap. Dit seizoen zijn onder anderen Sinan Can, Margje Fikse, Bas Heijne, Nadia Moussaid, Wouke van Scherrenburg, Lauren Verster en Rob de Wijk te gast in de studio. Ook zij laten hun licht schijnen op recente mediagebeurtenissen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Media Inside

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV