De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan?

De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan?

In De Grote Kleine Treinencompetitie krijgen de kandidaten een bijzondere uitdaging voor hun kiezen. Ze moeten namelijk de volgende objecten in hun bouwwerk verwerken: een wc-rol en 100 lucifers. Als de jury onder de indruk is van hoe ze dit in hun treinbaan stoppen, krijgen ze wel extra bouwtijd.

Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is sinds 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan? In De Grote Kleine Treinencompetitie krijgen de kandidaten een bijzondere uitdaging voor hun kiezen. Ze moeten namelijk de volgende objecten in hun bouwwerk verwerken: een wc-rol en 100 lucifers. Als de jury onder de indruk is van hoe ze dit in hun treinbaan stoppen, krijgen ze wel extra bouwtijd. Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is sinds 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. De Grote Kleine Treinencompetitie: André van Duin roept jury tot de orde Bekijk deze video » Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV