Miljoenenjacht: Ruben had dus echt 5 miljoen in zijn koffer

Miljoenenjacht: Ruben had dus echt 5 miljoen in zijn koffer

Maandag 10 oktober 2022 om 13:30

Het gebeurt niet vaak maar in de veelbesproken aflevering van Miljoenenjacht van zondag, had deelnemer Ruben dan toch echt 5 miljoen euro in zijn koffer. Hij besloot die echter voor het, alsnog mooie, bedrag van 449.000 euro te verkopen.

Het moment dat Ruben de deal sloot en wat hij had kunnen winnen als hij toch nog had doorgespeeld zie je hieronder, in het fragment van Miljoenenjacht

Miljoenenjacht: <em>Ruben</em> had dus echt 5 miljoen in zijn koffer Het gebeurt niet vaak maar in de veelbesproken aflevering van Miljoenenjacht van zondag, had deelnemer Ruben dan toch echt 5 miljoen euro in zijn koffer. Hij besloot die echter voor het, alsnog mooie, bedrag van 449.000 euro te verkopen. Het moment dat Ruben de deal sloot en wat hij had kunnen winnen als hij toch nog had doorgespeeld zie je hieronder, in het fragment van Miljoenenjacht Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Miljoenenjacht: Linda de Mol belt moeder van Ruben, die 449.000 euro won Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda verbetert kandidaat Ruben, 'Het zijn borsten en geen tieten' Bekijk deze video » Linda de Mol tegen koffermeisje: 'Wil jij nooit meer zo kijken!?' (Miljoenenjacht) Bekijk deze video »
TV :

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's