Nieuwe thrillerserie Het Gouden Uur: ‘We zijn in oorlog, aangevallen op eigen grond’

Nieuwe thrillerserie Het Gouden Uur: ‘We zijn in oorlog, aangevallen op eigen grond’

Monday 10 October 2022 om 12:49

Vanaf zondag 23 oktober kun je kijken naar de nieuwe thrillerserie Het Gouden Uur. Het verhaal draait om het gouden uur, dit is het eerste uur na een terroristische aanslag. In een video kun je alvast een goed beeld krijgen van Het Gouden Uur, over hoe rechercheur Mardik zijn jeugdvriend verdenkt, maar hij wordt zelf gewantrouwd door de AIVD. In de beelden is te zien hoe een terroristische aanslag alles op z’n kop zet. “We zijn in oorlog Joëlle, we zijn aangevallen op eigen grond.”

Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder.

Het Gouden Uur is vanaf zondag 23 oktober om 20.20 uur elke week te zien op NPO 3 en NPO Plus. Vanaf dan kun je Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv.

Nieuwe thrillerserie <em>Het Gouden Uur</em>: ‘We zijn in oorlog, aangevallen op eigen grond’ Vanaf zondag 23 oktober kun je kijken naar de nieuwe thrillerserie Het Gouden Uur. Het verhaal draait om het gouden uur, dit is het eerste uur na een terroristische aanslag. In een video kun je alvast een goed beeld krijgen van Het Gouden Uur, over hoe rechercheur Mardik zijn jeugdvriend verdenkt, maar hij wordt zelf gewantrouwd door de AIVD. In de beelden is te zien hoe een terroristische aanslag alles op z’n kop zet. “We zijn in oorlog Joëlle, we zijn aangevallen op eigen grond.” Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder. Het Gouden Uur is vanaf zondag 23 oktober om 20.20 uur elke week te zien op NPO 3 en NPO Plus. Vanaf dan kun je Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv. Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's