Hollandse Makelaars Aan De Costa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Makelaars Aan De Costa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Makelaars Aan De Costa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de nieuwe realityserie Hollandse makelaars aan de Costa van start op RTL 5. Zoals de naam van het programma al aangeeft volgen we een groep Nederlandse huizenverkopers, die actief is aan de Spaanse kust. Hoe ziet hun dagelijkse leven eruit? Alle fragmenten uit deze uitzending Hollandse makelaars aan de costa vanaf 10 oktober bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: deze makelaars verkopen Spaanse huizen Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » KoopprocesIn Hollandse makelaars aan de Costa verkopen Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa's (vakantie)huizen aan landgenoten. Ze verkopen niet alleen heerlijke huizen, maar geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Over hun schouders kijken we binnen in allerlei soorten huizen en worden we meegenomen in het volledige koopproces. ParadijsHollandse makelaars aan de Costa past in de groeiende trend van huizenprogramma's, die de laatste jaren ongekend populair zijn. Het doet een beetje denken aan Droomhuis gezocht van Omroep MAX, met het belangrijke verschil dat we hier hoofdzakelijk de verkopende partij volgen. Dat brengt een hele andere dynamiek met zich mee. Bekijk ook Video: Monique Westenberg heeft geen last van vliegschaamte en viert vakantie in Portugal Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Peter en Nicol op vakantie in de camper op eigen camping! Bekijk deze video »
Uitzending :
Hollandse Makelaars Aan De Costa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond gaat de nieuwe realityserie Hollandse makelaars aan de Costa van start op RTL 5. Zoals de naam van het programma al aangeeft volgen we een groep Nederlandse huizenverkopers, die actief is aan de Spaanse kust. Hoe ziet hun dagelijkse leven eruit?

Koopproces
In Hollandse makelaars aan de Costa verkopen Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa's (vakantie)huizen aan landgenoten. Ze verkopen niet alleen heerlijke huizen, maar geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Over hun schouders kijken we binnen in allerlei soorten huizen en worden we meegenomen in het volledige koopproces.

Paradijs
Hollandse makelaars aan de Costa past in de groeiende trend van huizenprogramma's, die de laatste jaren ongekend populair zijn. Het doet een beetje denken aan Droomhuis gezocht van Omroep MAX, met het belangrijke verschil dat we hier hoofdzakelijk de verkopende partij volgen. Dat brengt een hele andere dynamiek met zich mee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hollandse makelaars aan de Costa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV